Wij fietsen tegen kanker

Het UMCG Kanker Researchfonds en Stichting Hamelhuys gaan samen fietsen tegen kanker. Deze unieke samenwerking is tot stand gekomen dankzij een groep enthousiaste studenten van de Hanzehogeschool. Zij ontwikkelden als schoolopdracht deze goede-doelenactie en ze besloten vervolgens om het gewoon te doen!

Met de opbrengst wordt onderzoek en welzijn t.b.v. patiënten met kanker ondersteund.

Fietstocht 19 mei 2019
Vanuit Aduard is een tocht uitgezet van 20 kilometer. De ronde mag eenmaal maar ook meerdere malen gefietst worden in een tijdsbestek van zo’n vier uur.

Praktische informatie
Starttijd: 11:00 uur
Sluiting evenement: 16:00 uur
Deelname: €12,50 pp; €40 gezinskaart (2 volw + 2 kinderen)
Locatie: Burgemeester van Barneveldweg 21c, 9831 RD Aduard
Bewaakte fietsenstalling en (beperkt) garderobecapaciteit.

Niet ingeschreven maar toch nog meedoen? Ook dat kan. Op de dag zelf kunt u zich voor €2,- extra alsnog inschrijven en deelnemen aan de tocht!    

Contact: wijfietsentegenkanker19@gmail.com                             

Opgave
Ga naar opgavenformulier

Als je je met bovenstaande link opgeeft, dan doe je al mee! Maar…..wil je niet alleen mee doen maar meer voor ons betekenen?
Laat je dan sponsoren en neem onze uitdaging hieronder aan!

Wij dagen je uit!
Fietsen is leuk, gezellig en laagdrempelig. Je kunt al gauw mee doen, maar toch is het niet voor iedereen altijd mogelijk. Wanneer je ziek bent en ziek wordt van de behandelingen, dan is fietsen soms te vermoeiend. En wat is het dan fantastisch wanneer je sport en ook fietsen weer kunt oppakken! Samen fietsen of alleen, het maakt niet uit. Wij dagen je uit om met ons mee te fietsen tegen kanker. Als ervaringsdeskundige weet ik, Josje, als geen ander hoe mooi het is om gewoon te kunnen fietsen. Als projectleider ken ik, Gerda, de vele verhalen van mensen die even niet meer kunnen.
Voor hen willen wij nog betere kansen en meer hulp bij en na herstel.

Hoe kun je onze uitdaging aan? Je hebt je aangemeld om deel te nemen. Hieronder is de aanmelding voor onze Fietsuitdaging.
Laat je sponsoren voor jouw deelname. Elke euro telt hierbij, maar we leggen de lat graag hoog. Als je de Fietsuitdaging aanneemt, dan maken wij een actieplatform voor je en daar zetten we jouw streefbedrag op van €100. Het enige wat je moet doen hiervoor is een foto aanleveren en jouw motivatie voor de Fietsuitdaging. Vervolgens deel je jouw actiepagina met jouw achterban.

Neem jij onze uitdaging aan?

Ik heb mij al opgegeven om mee te fietsen, maar wil extra geld inzamelen en schrijf me ook in om sponsorgeld op te halen.

Ik neem de fietsuitdaging aan en schrijf mij in!

Steun de deelnemers

Een aantal mensen hebben de uitdaging al aangenomen! U kunt hen helpen door te doneren.

Facebooktwitter