Zien

Beter zien wat in cellen gebeurd met 2 nieuwe moderne licht- en 1 fluorescentie-microscoop, voor betere en snellere diagnostiek. Dit project steunen? Kies Doneer direct en vermeld Microscoop.

.

Prof.dr. F.A.E. (Frank) Kruyt heeft ten behoeve van betere beeldvorming en efficiëntere verwerking van resultaten twee moderne licht microscopen aangevraagd en één fluorescentie microscoop. Met deze apparatuur kan sneller bepaald worden wat werkt tegen kanker en wat niet. Professor Kruyt is zelf werkzaam bij de medische oncologie en de apparatuur zal ook worden ingezet voor onderzoek ten gunste van patiënten van de hematologie en oncologische gynaecologie. Zien wat er gebeurd in tumorcellen zorgt voor beter onderzoek en uiteindelijk betere behandeling van kinderen met kanker, (jong) volwassenen met kanker en ouderen met kanker. Betere behandeling zorgt er voor dat je met en na kanker naar school kan blijven gaan, in het arbeidsproces kunt blijven en meedraaien in onze maatschappij.
Doneren of in actie komen voor dit project betekent dat veelbelovend onderzoek dat (nog) niet gefinancierd kan uitgevoerd wordt.

Facebooktwitter