Night for Life 2019

De 15de editie van Walk for Life komt er alweer aan. Dit jaar is het een bijzondere editie, de Night for Life! De run en wandeltocht rond het Paterswoldsemeer wordt gehouden op vrijdag 17 mei 2019 en zal niet overdag maar s’avonds plaatsvinden.

Er wordt gelopen om geld in te zamelen voor jonge volwassenen met kanker, een mooi doel binnen het UMCG Kanker Researchfonds.

De avondloop

Het wordt een avondloop van 10,7 km rondom het Patersewoldsemeer. Je kunt de afstand wandelen of hardlopen. Het begin en eindpunt is als vanouds op het parkeerterrein bij Kaap Hoorn. De start is om 21:45 en om 00:00 zal er een muzikale afsluiting zijn!  Het is dit jaar een unieke kans om de route – die je misschien overdag wel eens loopt of fietst – nu eens ’s nachts te lopen. En omdat iedereen een lampje draagt ontstaat er een mooie verlichte ‘slang’ van lichtjes langs de oever van het meer. De Night for Life 2019: laat je zien en loop mee!

Inschrijven

Schrijf je in en neem je familie, vrienden, collega’s mee! Er kan ook als bedrijf meegedaan worden. Het inschrijfgeld is € 15,– per deelnemer. Daarnaast is het mogelijk een extra gift te geven of unieke acties te organiseren om geld bijeen te brengen. Het gehele inschrijfbedrag, giften en acties komen ten goede van het doel. Kijk hier voor meer informatie over dit evenement.

Ik wil me inschrijven!

Groeps- bedrijfsinschrijving

Doneren

Kan je niet meedoen aan de loop maar wil je toch bijdragen aan het goede doel? Dat kan door te doneren.

Weten wat er met de opbrengst gebeurt?

In de afgelopen 15 jaar is er door de deelnemers van de Walk for Life veel geld ingezameld voor jongeren met kanker. Waar wij dit geld voor hebben ingezet leest u hier.

Facebooktwitter