Doelstelling UMCG Kanker Researchfonds

Artsen en wetenschappers zetten zich elke dag in om kanker dichterbij genezing te brengen. Elke dag weer een klein stapje richting nieuw perspectief voor patiënten. Maar zou het niet mooi zijn als we grotere stappen konden nemen?
Wetenschap heeft donateurs nodig.
Wetenschappelijk kankeronderzoek kost niet alleen veel tijd maar ook veel geld. Financiering via reguliere kanalen is helaas niet toereikend. Om urgente problemen op te lossen en sneller resultaat te behalen zijn aanvullende donaties nodig. Daarom is er het UMCG Kanker Researchfonds.
Onderzoek redt levens.
Vroeg ontdekken van kanker, nieuwe geneesmiddelen, behandeling met tabletten in plaats van infuus: allemaal voorbeelden waarmee het UMCG wereldwijd bekend is en waarmee levens gered kunnen worden. Voor bepaalde behandelingen is het UMCG de enige plaats in Nederland waar patiënten terecht kunnen.
Donaties en schenkingen maken verschil.
Met hulp van donateurs brengen wij genezing van kanker dichterbij. Veel innovaties komen uit Groningen en we willen nieuwe mijlpalen bereiken. Dankzij donateurs kan het UMCG Kanker Researchfonds hieraan bijdragen. Donateurs bepalen zelf welk onderzoeksproject ze willen steunen.

Facebooktwitter