Ambassadeurs

Raad van Bestuur UMCG

Dr. Wijnand Helfrich, Translationele Chirurgie

Wijnand%20HelfrichDr. Wijnand Helfrich werkt in het UMCG op de afdeling Chirurgie. Dr. Helfrich is gespecialiseerd in medische biologie en tumor immunologie. Hij is Group Leader van de Translationele Chirurgische Oncologie en ambassadeur van het UMCG Kanker Researchfonds.

Sierd van der Berg, Keeperscoach FC Groningen

Sierd vd Berg Sierd van der Berg is keeperstrainer van onder andere FC Groningen en ambassadeur van het UMCG Kanker Researchfonds. Sierd heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het keepersvak en geeft trainingen aan jeugdkeepers. Op zijn website www.keepersacademysierdvanderberg.com vindt u meer informatie over Sierd en zijn Keepersacademy.

Jeanet Metselaar, Jeanet Metselaar Sieraden

jeanet metselaarJeanet is ontwerper van sieraden en zij exposeert in binnen- en buitenland. Haar bijzondere collectie is te zien in haar atelier in Groningen. Voor het fonds heeft ze een speciale halsketting ontworpen met een herkenbare stijl en waarbij elk sieraad toch uniek is. Jeanet organiseert met regelmaat workshops waar individueel of in groepen aan deelgenomen kan worden. Meer informatie is te vinden op haar website en op de facebook pagina van Jeanet: Jeanet Metselaar Sieraden.

Facebooktwitter