Groningen Swim Challenge 2019

Update!

Na een succesvolle editie van de Groningen Swim Challenge afgelopen augustus, werd dinsdag 29 oktober de cheque overhandigd! Groningen Swim Challenge mocht, dankzij de vele deelnemers, een bedrag van €215.600,- overhandigen aan het UMCG Kanker Researchfonds. De cheque werd in ontvangst genomen door Froukje Pit (voorzitter UMCG Kanker Researchfonds) en Marcel van Vugt (secretaris UMCG Kanker Researchfonds).

Een geweldig bedrag waarmee mooie projecten gesteund gaan worden. Onder andere het project van Professor Truuske de Bock over de specifiek lange termijn gevolgen van kanker, en de schildklier tumor projecten van o.a. Dr. Schelto Kruijff.

Zwem kanker de wereld uit!

Op 31 augustus vindt de zesde editie van de Groningen Swim Challenge plaats. Het evenement is voor iedereen en biedt verschillende mogelijkheden aan. Zo is er de Swim Challenge (35 km), de City Swim (1,5 km) en de Kids Swim (0,75 km). Samen wordt er gezwommen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het UMCG Kanker Researchfonds. Voor wie spring jij op 31 augustus het water in?

Doe mee als bedrijf!

Ook voor bedrijven is het weer mogelijk om in te schrijven voor de Groningen Swim Challenge. Download onderstaand bestand voor de mogelijkheden.

Wat doen we met de opbrengst?

Weten waar het geld terecht komt? Onderstaande video laat zien wat er met het geld van de voorgaande edities is gebeurd!

Meer informatie

Meer weten over de Groningen Swim Challenge? Kijk dan op https://www.groningenswimchallenge.nl/

Facebooktwitter