Kom in actie

Het UMCG Kanker Researchfonds onderneemt activiteiten voor fondswerving en jij kunt ons daar ook bij helpen! Start zelf een actie zoals bijvoorbeeld een benefietconcert, sportevenement, een veiling of een activiteit met de buurt. Al dit soort initiatieven zijn prachtige manieren om ons als goed doel te ondersteunen en zijn we erg blij mee! Wil jij ons helpen?

Kom ook in actie! Je kunt altijd contact met ons opnemen om jouw ideeën te bespreken, ons advies op te halen en waar mogelijk helpen wij jou. Wij beschikken over promotiemateriaal wat jij kunt gebruiken ter ondersteuning van jouw actie.

Tips en tricks om van jouw actie een succes te maken

  1. Maak een goed plan.
  2. Maak de actie bekend. Deel de actie via social media en/of bouw een speciale actiepagina op Facebook.
  3. Mail je actie naar UMCG Kanker Researchfonds. Dan zetten wij de actie online en delen de actie op onze social media kanalen.
  4. Maak je eigen actiepagina op Geef.nl (www.geef.nl/nl/doel/umcg-kanker-researchfonds/acties)

Maak je persoonlijke actiepagina en vertel over je plannen en waarom je ons goede doel kiest. Vermeld je streefbedrag en upload leuke, aansprekende foto’s of een video zodat je actie nog meer gaat leven voor je sponsors.

 Deel je actie pagina met vrienden. E-mail de link van je actiepagina naar je adressenbestand en gebruik je sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. De donaties gaan rechtstreeks naar het goede doel.

Heel veel succes!  En niet te vergeten: Bedankt!

Vragen? Neem dan contact op via krf@umcg.nl

Benodigdheden voor eigen actie:

Sponsoractie pakket

De sponsorloop is een bekende vorm om geld in te zamelen voor een goed doel. Speciaal voor deze evenementen heeft de het UMCG Kanker Researchfonds een sponsoractie pakket samengesteld; een sponsoractiekaart, oorkonde, persbericht en een brief voor ouders, familie, buren en anderen die misschien willen sponsoren. Wil jij ook een sponsoractie organiseren voor het UMCG Kanker Researchfonds? Bekijk dan snel ons sponsoractie pakket.

Promotiemateriaal

Logo

Wil je ons logo gebruiken in uw uitingen (folder, poster, programmaboekje, enz.), dan kan deze hier gedownload worden.

Foldermateriaal

Wil je onze algemene folder uitdelen bij jouw evenement, dan kun je hier onze folder aanvragen. Vergeet niet aan te geven om hoeveel folders het gaat.

Facebooktwitter