Donateur worden

Wij werven giften voor veelbelovend experimenteel medisch onderzoek, waarvoor (nog) geen plaats is binnen de reguliere geldstromen. Dit onderzoek wordt vrijwel altijd geïnitieerd door wetenschappers en topspecialisten van het UMCG. Donaties, klein of groot, betekenen veel voor ons en de wens van de gever staat centraal.

Al vanaf € 10,- per maand of € 100,- per jaar kunt u structureel donateur worden van het UMCG Kanker Researchfonds en steunt u de strijd tegen kanker.  Aanmelden kan via de doneerknop .

U kunt ook een email sturen via onze website met het verzoek om een machtigingsformulier te ontvangen die u (digitaal) kunt retourneren. Als u een donatie weer wilt stop zetten, dan kunt u een berichtje sturen naar  krf@umcg.nl .

Liever éénmalig doneren? Ook dat is mogelijk op dezelfde manier.

Doneren kan ook rechtstreeks via uw eigen bank door een gift over te maken op ons  bankrekeningnummer:
NL21 ABNA 0423 1266 95
t.n.v. Stichting Steunfonds UMCG
o.v.v. KRF 4901

Wilt u overleg over uw gift of vooraf meer informatie dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons via krf@umcg.nl of +31 (0)50 361 31 22

Goedgekeurd goed doel
Ons fonds is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Giften zijn daarom aftrekbaar van het belastbaar inkomen.

Als u ons fonds steunt met een donatie, worden uw gegevens vastgelegd om de donatie te kunnen verwerken en om u op de hoogte te houden van onze projecten en programma’s. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.  Als u geen prijs stelt op het gebruik van uw persoonsgegevens, dan kunt u dit aan UMCG Kanker Researchfonds kenbaar maken per email (krf@umcg.nl) of telefonisch (+31 (0)50 361 31 22).

Facebooktwitter