Donateur worden

In het UMCG vindt veel veelbelovend experimenteel medisch onderzoek plaats! Van onderzoek op celniveau tot onderzoek bij patiënten. Onderzoek gefinancierd door het UMCG Kanker Researchfonds zijn vaak onderzoeken die nog niet gefinancierd worden door reguliere geldstromen. Ze zijn innovatief, gewaagd en met veel potentie. Deze onderzoeken worden vrijwel altijd geïnitieerd door wetenschappers en topspecialisten van het UMCG.

Donaties, klein of groot, betekenen veel voor ons en kunnen doorslag geven of een onderzoek wel of niet plaatsvindt.

Voor een zelf gekozen maandelijks of eenmalig bedrag kunt u  donateur worden van het UMCG Kanker Researchfonds en steunt u de strijd tegen kanker.  Aanmelden kan via de doneerknop .

U kunt een email sturen via onze website met het verzoek om een machtigingsformulier te ontvangen die u (digitaal) kunt retourneren. Als u een donatie weer wilt stop zetten, dan kunt u een berichtje sturen naar  krf@umcg.nl .

Doneren kan ook rechtstreeks via uw eigen bank door een gift over te maken op ons  bankrekeningnummer:
NL21 ABNA 0423 1266 95
t.n.v. Stichting Steunfonds UMCG
o.v.v. KRF 4901

Wilt u overleg over uw gift of vooraf meer informatie dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons via krf@umcg.nl.

Goedgekeurd goed doel
Ons fonds is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Giften zijn daarom aftrekbaar van het belastbaar inkomen.

Als u ons fonds steunt met een donatie, worden uw gegevens vastgelegd om de donatie te kunnen verwerken en om u op de hoogte te houden van onze projecten en programma’s. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.  Als u geen prijs stelt op het gebruik van uw persoonsgegevens, dan kunt u dit aan UMCG Kanker Researchfonds kenbaar maken per email (krf@umcg.nl).

Facebooktwitter