Doneren en steunen

Kanker raakt ons allemaal. En omdat Nederlanders gemiddeld steeds ouder worden, worden we ook steeds vaker met kanker geconfronteerd. Dankzij wetenschappelijk onderzoek is er al veel bekend over de oorzaak van deze ingrijpende ziekte en het verloop er van. De behandeling van patiënten met kanker wordt daardoor ook steeds beter. Toch zijn we er nog niet. Er is nog veel onderzoek nodig om kanker te voorkomen, meer genezing mogelijk te maken en de kwaliteit van leven met kanker te verbeteren. In het UMCG werken wetenschappers en artsen nauw samen om dit te bereiken. Elke dag brengt ons een stapje dichter bij genezing en geeft een beter perspectief voor patiënten. Maar zou het niet mooi zijn als we grotere stappen konden nemen?

Met uw bijdrage kunnen we urgente problemen oplossen en sneller tot resultaten komen. Het onderzoek in het UMCG is wereldwijd bekend en redt levens. Voor sommige behandelingen is het UMCG de enige plek in Nederland waar behandeling mogelijk is en waar innovaties mogelijk zijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het UMCG Kanker Researchfonds of wilt u weten hoe u ons kunt helpen om nieuwe mijlpalen te bereiken?

Neemt u dan contact op:
E-mail: umcgkankerresearchfonds@umcg.nl
Telefoon (050)361 3122 / (050)361 6161

Doneren kan via ons  bankrekeningnummer van
Stichting Steunfonds UMCG: NL21 ABNA 0423 1266 95, ovv KRF 4901

Facebooktwitter