Doneer direct

  U kunt meehelpen aan onze missie:

  • Voorkomen van kanker

  • Genezen van kanker

  • Verbeteren kwaliteit van leven met en na kanker

  Ja, ik help mee in de strijd tegen kanker en word donateur:

  Hierbij machtig ik het UMCG Kanker Researchfonds om het volgende bedrag in de aangegeven frequentie van onderstaand IBAN-rekeningnummer af te schrijven.

  Ik ga hiermee akkoord

  Indien u kiest voor een doorlopende machtiging (minimaal € 7,- per maand of € 70,- per jaar), dan vult u het bedrag in, betalingsfrequentie maandelijks of jaarlijks en uw bankrekeningnummer.

  Indien u kiest voor een eenmalige machtiging vult u een bedrag in van minimaal € 10,-, betalingsfrequentie eenmalig en uw bankrekeningnummer.

  Wilt u een project of thema steunen, dan geeft u dit aan bij uw gegevens (doel of thema).

  (Niet verplicht bij een Nederlands rekeningnummer)

  Voorwaarden

  Door invulling van dit formulier geeft u toestemming aan Stichting Steunfonds UMCG met incassant NL21 ABNA 0423 1266 95 om voor het UMCG Kanker Researchfonds doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van UMCG Kanker Researchfonds (KRF4901001).

  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

  Uw gegevens

  Dhr.Mevr.

  Nieuwsbrief ontvangen? janee

  Facebooktwitter