HazenRun 2019

Kom op paasmaandag 22 april meedoen met de HazenRun, het sportieve familie-uitje dat geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Ga samen 2 km hardlopen en schuif na afloop aan bij de paasbrunch!

Het onderzoek

Deelnemers/families worden uitgenodigd om een extra donatie te doen of kunnen zich laten sponsoren voor het kankeronderzoek van dr. Marco de Bruyn, waarmee betere diagnose mogelijk wordt voor vrouw-specifieke kankersoorten.

Marco de Bruyn gaat veranderingen in de kankercellen, het immuunsysteem en omgevingsfactoren van tumoren beter in kaart brengen. Hij gaat dit doen met een gel-documentatiesysteem dat DNA fragmenten zichtbaar maakt. Door dit zichtbaar te maken verbetert de beoordeling van kanker. Dit leidt tot een betere diagnose en behandeling van vrouwspecifieke kankers en hierdoor krijgen onze moeders, oma’s en (jonge) vrouwen meer kans om te genezen. Door mee te doen aan de HazenRun steun je dit onderzoek.

Help mee!

Wil je steunen en mee doen met de Run ? Schrijf je dan in voor hét sportieve uitje voor de hele familie. Je kunt na afloop aanschuiven bij de paasbrunch! Kortom: het wordt een onvergetelijke paasdag!

Meer informatie/ inschrijven

Ik kom in actie!

Kun je niet meedoen, maar wil je wel steunen? Ook dat kan: klik hier

Facebooktwitter