Run with Courage

“Een initiatief geboren uit dankbaarheid.”

Dit zijn de woorden van Hanneke. Zij kreeg inflammatoire borstkanker, een kankersoort die gemakkelijk verward wordt met een borstontsteking. Hanneke is geopereerd, bestraald en heeft chemokuren gehad. Nu pakt ze haar leven weer op en heeft ze een missie:

  1. Meer bekendheid geven aan inflammatoire borstkanker, zodat het eerder herkend wordt.
  2. Geld inzamelen voor dit doel en dit type onderzoek van dr. Carolien Schroder om betere behandeling en genezing mogelijk te maken.

Sponsorrun 5 oktober 2018
De website www.runwithcourage.nl geeft al vorm aan het eerste deel van haar missie. Voor het tweede deel is op 5 oktober 2018 om 17:00 uur een (hard)loopevenement in voorbereiding. Ieder kan meedoen aan deze sponsorloop.

Er is keuze uit twee afstanden: 2 of 12 kilometer. Inschrijven voor wedstrijdlopers en recreanten. De 12 kilometer route is van Hoogezand naar de Noordlease Stadion te Groningen. Deelnemers krijgen bij het eindpunt een maaltijd aangeboden met consumptie door het Noorderpoort.

Opbrengst van de run
De bijdrage aan het evenement is voor het onderzoek en deelnemers kunnen zich laten sponsoren voor betere behandeling en uiteindelijk genezing van deze ziekte.

Meer weten of opgeven?
Kijk op de website van Hanneke en haar team.
Run with Courage steunen? Dit kan via Stichting steunfonds UMCG, Bankrekeningnummer: NL21 ABNA 0423 1266 95 o.v.v. RwC 4901131.

 

Facebooktwitter