HazenRun 2018

Deelnemers/families worden uitgenodigd om een extra donatie te doen of zich te laten sponsoren voor het kankeronderzoek van dr. Marco de Bruyn, waarmee betere diagnose mogelijk wordt voor vrouw-specifieke kankersoorten. Met zijn project Gel-Docu wordt een systeem ontwikkeld waarmee we onze moeders, oma’s en (jonge) vrouwen een betere behandeling kunnen geven, zodat ze na behandeling weer de spil kan zijn die ze was.

Marco de Bruyn gaat veranderingen in de kankercellen, het immuunsysteem en omgevingsfactoren van tumoren beter in kaart brengen. Hij gaat dit doen met een gel-documentatiesysteem dat DNA fragmenten zichtbaar maakt. Door dit zichtbaar te maken verbetert de beoordeling van kanker beter. Dit leidt tot een betere diagnose en behandeling van vrouwspecifieke kankers en hierdoor krijgen onze moeders, oma’s en (jonge) vrouwen meer kans om te genezen. Door mee te doen aan de HazenRun steun je dit onderzoek en help je om het projectbedrag van €15.000 bijeen te krijgen.

Wil je steunen en mee doen met de Run ? Schrijf je dan in voor hét sportieve uitje voor de hele familie. Je kunt na afloop aanschuiven bij de paasbrunch! Kortom: het wordt een onvergetelijke paasdag!
Informatie/inschrijven: klik hier .  In actie komen: klik hier
Het evenement is UITVERKOCHT

Kun je niet meedoen, maar wil je wel steunen? Ook dat kan: klik hier

 

 

 

Facebooktwitter