Fotograferen Doe Je Zo !

 

Vanwege het succes van de vorige cursus is besloten om de cursus ‘Fotograferen als een Pro’ nog voor de zomer een vervolg te geven. De cursus is geschikt voor beginnende en gevorderde fotografen. Ieder wordt begeleidt op eigen niveau van kennis en kunde. Deelnemers moeten beschikken over een spiegelreflexcamera. De cursusleiders kunnen hierin adviseren.

Deelnemers kunnen hun eigen voorkeur ontwikkelen en deze versterken. Natuur, dieren, personen, sport, bewegende beelden…. Met de technieken die je leert maak je vanaf de eerste cursusdag betere foto’s.

Kortom, bij PhotoWorks ga jij betere foto’s maken. De kosten voor deze tweede inspirerende cursus bedraagt € 175,00.
Opgave via: info@photoworks.nu (vol=vol). PhotoWorks is bedrijfssponsor van het UMCG Kanker Researchfonds.

Enkele foto’s van een beginner na de cursus ‘Fotograferen als een Pro’:

 

Photoworks ‘Fotograferen als een Pro’ ism UMCG Kanker Researchfonds

De cursus die Photoworks organiseert is uniek in zijn soort. Geen online of schriftelijke cursus, wij kiezen voor een persoonlijke benadering waar wij letterlijk naast de fotograaf staan. Met verschillende inspirerende opdrachten kunnen wij onze ervaring snel en direct overbrengen op de beginnende fotograaf. Wij zorgen met onze unieke benadering voor betere en mooiere foto’s.

Bij de start van de cursus wordt de camera (spiegelreflexcamera) op de manuele stand gezet, de M-stand, in plaats van de automatische stand. Dit geeft direct al betere technische foto’s, doordat licht, scherptediepte, scherpte én kleuren beter tot hun recht komen. Noot: Nog niet in het bezit va een spiegelreflexcamera? Hierin kunnen wij adviseren voor de juiste keuze.

In vier avonden van 18:30 – 21:30 uur worden de belangrijkste aspecten van het fotograferen ‘belicht’. Fotograferen is het ‘lichtspel’ tussen focus, sluitertijd, diafragma én iso. Met diverse praktijkopdrachten wordt de kennis over deze belangrijke onderdelen uitgelegd. Inspirerend, verrassend én toegespitst op elk specifiek onderdeel.

De cursus zal worden gehouden op een uitstekende bereikbare locatie in het UMCG. Voor meer informatie, bezoek onze website www.photoworks.nu.

Bij Photoworks ga jij betere foto’s maken. De kosten voor deze inspirerende cursus bedraagt € 175,00.

Facebooktwitter