Bedumer Winterloop 2018

mrt 2018

De Bedumer Winterloop was een enorm succes. Veel mensen trotseerden de kou en gingen 45 minuten rennen of wandelen. Ieder had zich laten sponsoren. Daarnaast werd er o.a. een nachtmarathon gezwommen, een knipmarathon gehouden, een lezing gegeven in de ochtend en veel andere zaken. De drijvende kracht en voorzitter van de Bedumer Winterloop, Klaes Hoekstra, zette zich persoonlijk in bij de Stiletto Run. Het geweldige bedrag van €106.883 werd opgehaald bij dit fantastisch evenement. Geld dat onder meer besteed wordt aan het onderzoek van dr. Bart van der Sluis, kindergeneeskunde.
Een impressie van de loop vind u hier: Facebook filmpje

nov 2017

Op 3 februari 2018 vindt de eerstvolgende editie van de Bedumer Winterloop plaats. Een sponsorloop waarbij iedereen kan meedoen, want je kan wandelen, wheelen, hardlopen, enz. Iedereen bepaalt zelf hoe hij of zij zich 45 minuten inzet voor kanker.
Elke deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen en maakt daarvoor gebruik van de sponsorlijsten: sponsorlijst of sponsorlijst hakken. Deze zijn te downloaden via

Naast het loopevenement zijn er allerlei andere acties rondom het evenement. Hieronder het overzicht van alle activiteiten die bekend zijn. Meer informatie is ook te vinden op de website van de Stichting Bedumer Winterloop.

Update: Op 3 februari 2018 was de voorlopige eindstand € 100.000!!!

Facebooktwitter