Walk for Life 2017 voor AYA’s

Op 13 mei 2017 vindt de Walk for Life Groningen plaats bij Kaap Hoorn. Deelnemers kunnen wandelen, rennen, wheelen en er is een kidsrun. Dit jaar is er als nieuwe activiteit de Landmacht Challenge Bootcamp. De bijdrage van de deelnemers is voor 100% ten behoeve van jongeren met kanker (18-35 jaar) in het UMCG.
Dit jaar is de opbrengst van de Walk for LIfe voor het project van Dr. Janine Nuver: AYA Focus Group.

De landmacht zet zich al jaren in voor de Walk for Life. Ze zijn aanwezig op 13 mei met materieel bij Kaap Hoorn, maar ook door voorafgaande aan de activiteit geld in te zamelen voor het UMCG.
Soldaten van de 44e  Pantserinfanteriebataljon Johan Willem Friso  en Dienst Justitiële Inrichtingen nemen gezamenlijk deel aan een estafette van Havelte naar Groningen op 12 mei a.s.. Vanuit het UMCG zullen een tweetal lopers mee doen: Prof. Wijnand Helfrich (ambassadeurs UMCG Kanker Researchfonds) en Gerda Klooster MSc (Projectleider UMCG Kanker Researchfonds).

De estafette eindigt in het UMCG. Circa 120 soldaten zullen rond 15:25 uur het UMCG binnenmarcheren, voorafgegaan door vier trommelaars. Men marcheert vanaf de hoofdingang rechtsaf richting Poortweg, dan door de Winkelstraat, einde Winkelstraat rechtsaf, stop nabij het Oncologieplein. Vervolgens zullen er enkele korte toespraken zijn nabij het Oncologieplein en vindt er een prijsuitreiking plaats voor het soldatenteam dat het meeste geld heeft opgehaald en het team dat de snelste tijd heeft gelopen.

 

 

Wilt u meer informatie, meedoen op 13 mei aan de Walk for Life Groningen of steunen? Kijk dan op de website:  www.walkforlifegroningen.nl

Facebooktwitter