10e RAITDAIP RUN doneert voor kankeronderzoek

Op elke eerste zaterdag van april organiseert loopgroep de RaitdaipRunners haar eigen loop, de RaitdaipRun. Er zijn drie afstanden te lopen, nl.  5 km, 10 km en 10 mijl. De loop voert door het mooie Reitdiepdal en het dorp Sauwerd.  Ook de jeugd (t/m 17 jaar) kan deelnemen. Voor iedere loper is er na afloop een mooie herinnering.

Dit jaar is de loop op zaterdag 1 april 2017. Start jeugd en volwassenen (alle afstanden) is om 16.00 uur bij dorpshuis Ubbegaheem te Sauwerd. Inschrijven via voorinschrijving op www.inschrijven.nl of ter plaatse op 1 april vanaf 14.00 uur tot 15.30 uur. De kosten bij voorinschrijving bedragen € 3,- (jeugd t/m 17 jaar) en € 6,- (volwassenen). Inschrijving op 1 april is € 4,50 (jeugd t/m 17 jaar) en € 7,50 (volwassenen).

Voor de basisschooljeugd is er een Kidsrun en deze start om 15.00 uur. Inschrijven voor de Kidsrun kan alleen ter plaatse vanaf 14.00 uur; kosten € 2,-

Ter ere van de jubileumeditie van de Raitdaip Run (10e editie) gaat een deel van de opbrengst van de Raitdaip Run naar drie goede doelen uit de regio. Voor elke deelnemer doneert de organisatie een Euro aan elk goed doel. Vrije donaties voor de goede doelen zijn ook mogelijk. Het UMCG Kanker Researchfonds is als één van de drie goede doelen gekozen.

Meer informatie is te vinden op de website van RaitdaipRun .

In mei ontving onze projectleider een cheque van €250 voor kankeronderzoek in het UMCG. Het geld wordt in gezet voor onderzoek naar schildklierkanker.

Facebooktwitter