Kerstactie UMCG 2016

Altijd, maar zeker rond de kerst, wens je iedereen het beste! Door 'Mijn wens voor jou' laat je ook onze wens uitkomen, namelijk het welzijn van onze patiënten. Doe mee en maak kans op een onvergetelijke dag voor jou en je dierbaren. Goede doelen kerstactie UMCGGoede doelen kerstactie:
Voor wie doe jij een wens dit jaar?

Altijd, maar zeker rond de kerst, wens je iedereen het beste! Door ‘Mijn wens voor jou’ laat je ook onze wens uitkomen, namelijk het welzijn van onze patiënten. Doe mee en maak kans op een onvergetelijke dag voor jou en je dierbaren.

Welzijnsprojecten

De steunstichtingen van het UMCG, Stichting Vrienden UMCG, Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, UMCG Kanker Researchfonds en UMCG Transplantatie Researchfonds, hebben het welzijn van haar patiënten hoog in het vaandel. Met deze speciale kerstactie zetten de verschillende stichtingen zich in om het welzijn van haar patiënten te verbeteren.

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zal de opbrengsten gebruiken voor een interactieve speelwand voor in de wachtruimte van de polikliniek. Door het plaatsen van deze interactieve wand willen we kinderen een leuke afleiding geven. Maar daarnaast ook iets waar kinderen naar uit kunnen kijken bij hun volgende bezoek aan de poli. Deze wand is tenslotte bijzonder en niet overal bereikbaar voor kinderen.

Steun ook de kerstactie

Tijdens de actieperiode zijn er verschillende artiesten die belangeloos optreden. Hieronder vindt u het programma. Kom gerust langs en geniet van wat de diverse artiesten ons bieden.

Optredens Kerstactie UMCG ‘Voor wie doe jij een wens dit jaar?

 

 

 

 

Facebooktwitter