Groningen City Swim: Challenge voor kankeronderzoek

1500 meter zwemmen door de Groningse grachten voor kankeronderzoek, op zaterdag 28 augustus. Je zwemt dwars door Stad: Je begint in de Westerhaven, gaat voor het station langs en het Groninger museum en finisht in de Oosterhaven. Een unieke ervaring, dat wil je toch niet missen? Heb jij je al ingeschreven voor de Groningen Swim Challenge?

Elke deelnemer van de Groningen Swim Challenge heeft een persoonlijke reden om mee te doen aan dit grote zwemevent. “Sommige zwemmen voor een naaste die ziek is of voor een dierbare die overleden is aan kanker of de gevolgen hiervan. Maar we willen allemaal maar één ding en dat is dat dit leed, dat kanker heet, stopt”, aldus de organisatie.

Verdriet en plezier
“Ondanks het verdriet dat er is, is de dag van de Groningen Swim Challenge ook altijd een dag waarop veel plezier wordt beleefd en waarbij gelachen wordt. Een dag waarbij we samenwerken, elkaar aanmoedigen en coachen.”

Wanneer: zaterdag 28 augustus 2021.
Tijd: start 16.00 K.G.R. de Hunze (Praediniussingel 32, nabij de Westerhaven)
Doel: als deelnemer haal je minimaal €100,- op voor kankeronderzoek van het UMCG Kanker Researchfonds

Voor meer info + inschrijven, klik hier.

Facebooktwitter