Non-stop gamen levert geld op voor kankeronderzoek

Kevin Wiering in de omgebouwde studio.

30 uur lang non-stop gamen voor kankeronderzoek, Kevin Wiering en zijn team hadden er zelfs een heuse studio voor gebouwd. En met succes! Dinsdag 18 mei heeft Nienke Eilander namens het UMCG Kanker Researchfonds een waardecheque twv. 2326,- ontvangen van de livestreamers. Lees hieronder het verhaal.

Hallo! Mijn naam is Kevin en ik ben 30 jaar oud. Online sta ik ook wel bekend onder de naam Pexer, waar ik actief ben op verschillende sociale media. En wat ik het allerleukste vind: jeugd maar ook volwassenen entertainen door te livestreamen op het streamingplatform Twitch. Online werk ik samen met mijn crew aan om steeds meer en betere content te maken.

In Maart 2021 is tot groot verdriet mijn zus overleden aan de gevolgen van longkanker. Mijn zus was altijd erg voorstander van onderzoek naar kanker. Hierom wilde ik samen met mijn crew graag een steentje bijdragen door geld in te zamelen voor het UMCG Kanker Reserachfonds.

Screenshot van het Twitch account “Pexer”. Kevin speelt hier “Rocket League” tijdens de 30 uur durende livestream, om geld in te zamelen voor het UMCG Kanker Researchfonds.

Dit hebben wij gedaan door middel van een 30 uur durende livestream op mijn Twitchkanaal: www.twitch.tv/pexer . De livestream was op vrijdag 30 April vanaf 18:00 tot en met zaterdag 2 Mei 24:00. We hebben verschillende videogames gespeeld voor, en vaak ook mét, kijkers. Iedereen kon doneren en samen hebben we een bizar hoog bedrag ingezameld!

Facebooktwitter