Jorien de Vries vecht (zelf) tegen kanker en haalt €550,- op met kerstkaartenactie

De kerstkaartenactie van Jorien de Vries uit Emmen was een groot succes. De zelfontworpen kaarten waren online, maar ook in fysieke winkels te koop. In ruim een maand tijd heeft ze €550.- weten op te halen. De opbrengsten gaan naar regionaal kankeronderzoek in het UMCG.

Jorien de Vries met haar Kerstkaartenlijn. De opbrengsten gingen naar het UMCG Kanker Researchfonds, voor regionaal kankeronderzoek.

Schrijven is voor Jorien de Vries de uitlaatklep om met leuke, maar ook ingrijpende dingen om te gaan. In 2019 werd ze gediagnosticeerd met Hodgkin Lymfoon. Ze is nu herstellende en schrijft hier over op haar blog. Het UMCG Kanker Researchfonds light nauw aan haar hart en om ons doel te steunen, startte ze de kerstkaartenactie

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'DANS KLE GEZELLIGK GELU GELL DATIS KERST De tijd om onder een dekentje te kruipen met kerstkoeken, musketkransen, warme chocolade en een heerlijke kerstfilm.'
Klein gebaar, grote wensen. Per setje van 10 stuks voor €10,-, doneerde ze €2,50 aan het UMCG Kanker Researchfonds. Milieuvriendelijk kaarten, van biologisch afbreekbaar karton!

Jorien was bang dat er veel kaarten over zouden blijven, maar niks was minder waar. Door de stoute schoenen aan te trekken, kwam de creatieveling groot in de Emmer Courant te staan. Ook was ze op de radio op RTV Drenthe te horen. De levering van 200 kaarten aan het bedrijfsleven met persoonlijke wens en kerstgroet, zorgde ervoor dat ze dagenlang setjes met kerstkaarten aan het inpakken was.

“Dat dit doel, dat zo nauw aan mijn hart ligt, €550 heeft mogen ophalen is echt ongelofelijk. Ik dank iedereen die me gesteund heeft en hoop dat de ontwikkelingen om kanker te ‘bestrijden’ steeds verder komen. De behandelingen zijn zeker zwaar, maar wat is het fijn om nog te kunnen leven. ❤“, laat Jorien aan ons weten.

Bedankt Jorien, voor je hartverwarmende woorden en actie!

Facebooktwitter