Inschrijving Groningen Swim Challenge 2021 is open

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten en water

Zwemt u zaterdag 28 augustus 2021 ook mee door de grachten van Groningen om samen geld op te halen voor belangrijk oncologisch onderzoek in het UMCG? Die zaterdag wordt de zevende editie van Groningen Swim Challenge georganiseerd. Het grootste zwemevenement van de provincie Groningen! Zwemteams en individuele zwemmers kunnen zich nu inschrijven voor deelname aan verschillende afstanden tussen Lauwersoog en Groningen.

Begin voor de City Swim bij de Westerhaven en zwem dwars door de stad, voor het station en het Groninger Museum langs en finish na 1,5 km in de Oosterhaven. Of doe mee met een (bedrijfs)team aan bijvoorbeeld de estafette Classic Swim (35 km). Haal hiermee als deelnemer of met je team geld op op voor het UMCG Kanker Researchfonds. Een unieke ervaring die niemand snel meer vergeet!

Bekijk hier de impressie van de Groningen Swim Challenge voor het UMCG Kanker Researchfonds

Helaas kon dit spectaculaire evenement het afgelopen jaar niet plaatsvinden door Covid-19. Een teleurstelling voor velen, want de Groningen Swim Challenge (GSC) is een bekend onderdeel van menig sportkalender. Het gemis van sportevenementen is groot en daarom is de inschrijving nu al geopend. Kijk voor meer informatie op groningenswimchallenge.nl.

Wij zijn afhankelijk van donaties en evenementen zoals de Groningen Swim Challenge, om onderzoek naar voorkomen en behandelen van kanker te kunnen blijven financieren. Onderzoek naar het voorkomen en behandelen van kanker is elke dag nog van groot belang. Bekijk hier onze tips om zelf in actie te komen of stel ons een vraag. We denken graag met je mee!

Facebooktwitter