Succesvol benefiet concert van het Capriccio Clarinet Orchestra

Zondag 13 september heeft het Capriccio Clarinet Orchestra o.l.v. John de Beer een benefietconcert gegeven t.b.v. het UMCG Kankerresearchfonds.

Het concert werd georganiseerd door het Capriccio Clarinet Orchestra samen met Tom van Raaij, orthopeed van het Martini Ziekenhuis, wiens dochter in het orkest meespeelt. Tom stelde zijn tuin beschikbaar zodat er voldoende ruimte was voor orkest en publiek. Door de regelgeving rond corona konden er maximaal tachtig mensen aanwezig zijn. Daarom is er geen uitgebreide publiciteit vooraf geweest.

Aanleiding voor deze actie is de leukemie die vorig jaar bij dirigent John de Beer werd geconstateerd! Nu een jaar later, na behandelingen en stamceltransplantatie in het UMCG, staat John weer vol energie voor het orkest. Tijd dus voor een bedankje! Capriccio doneert de opbrengst van het concert graag aan onderzoek naar leukemie!

Barista Johan Buiter verzorgde tijdens het concert de drankjes (top cappuccino!) en stelde zijn opbrengst ter beschikking aan de het goede doel. Samen met de kaartverkoop is er een totaalbedrag opgehaald van 1300 euro.

Het was een succesvol concert op een prachtige locatie met een fantastisch publiek voor het UMCG Kanker Researchfonds.

www.capriccio.nl

Facebooktwitter