Strijder Danny Bats toernooi doneert €3.925,-

Op zaterdag 21 december 2019 vond in Veendam het ‘Strijder Danny Bats toernooi plaats’. Op deze dag werd er door tien verschillende team gevoetbald voor de goede doelen VOKK en UMCG Kanker Researchfonds.


Cheque overhandiging aan Herman (Vader) en Anouk (Zusje) Bats, uit handen van Jeroen Dik (vriend van Danny), Martin Drent en Rob van Loenen (SSEV).

Er werd fanatiek gevoetbald om een mooi geldbedrag op te halen. Maar het toernooi had nog een bredere lading. Er werd een eerbetoon gehouden aan Danny Bats, hij is na een jarenlange strijd tegen kanker helaas overleden. Een diepe wens van hem was dat de strijd tegen deze vreselijke ziekte voortgezet zou worden.

In Sportcafé Sportplein werd later op de avond nog een veiling gehouden onder leiding van Martin Drenth, voormalig voetballer FC Groningen. Hier werden mooie items beschikbaar gesteld door diverse ondernemers en sponsoren uit Veendam.

Het gedoneerde bedrag van €3.925,- werd besteedt aan het onderzoek van professor Rob Groen. Een project dat door de familie zelf werd gekozen. Informatie over dit onderzoek leest u hier.

Facebooktwitter