Radiomarathon voor UMCG Kanker Researchfonds

Voor het tweede jaar op rij organiseerde Douwe Frankes een artiestenavond en radiomarathon voor het UMCG Kanker Researchfonds. Het muziekevenement vond plaats van 27 t/m 30 december in Café de Driesprong in Kommerzijl.

Frankes vertelde dat hij in zijn eigen omgeving regelmatig geconfronteerd wordt met de verschrikkelijke ziekte, “iedereen komt ermee in aanraking en kent wel iemand die hieraan lijdt”. Daarom besloot Douwe in 2018 geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Na het grote succes van de eerste editie vond er daarom een tweede editie plaats!

Vier dagen lang werd er via het radiokanaal FM 106.2 24 uur per dag non-stop muziek gedraaid. Daarnaast was er een ‘Après Ski Party’ op vrijdag en op zaterdag was er een artiestenavond georganiseerd, een groot spektakel!

Op dinsdag 14 januari werd een cheque overhandigd met een geweldig eindbedrag van €3.562,93! Naar welk project het bedrag zal gaan zullen we hier binnenkort plaatsen. We bedanken Douwe, Johanna en iedereen die hieraan heeft bijgedragen enorm voor deze prachtige actie en het mooie bedrag!

Wilt u ook een actie organiseren voor het UMCG Kanker Researchfonds? Kijk dan hier hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Facebooktwitter