10de editie Bedumer Winterloop!

31 januari & 1 februari 2020 is het weer zover: de 10de editie van de Bedumer Winterloop, wederom voor het UMCG Kanker Researchfonds!

De Bedumer Winter is een sponsorloop met allerlei randactiviteiten. Het programma is verdeeld over twee dagen en bevat onder andere een spinning marathon, kickboksen , een zwemestafette en de Stiletto Run! De daadwerkelijke Winterloop zal starten op zaterdag 1 februari vanaf 13:00 uur. Meer informatie over de activiteiten en het volledige programma vindt u op: https://www.bedumerwinterloop.nl/

Ook zijn verschillende deelnemers actief bezig met geld inzamelen. Zo is er op vrijdag 13 december van 16:00 tot 21:00 uur een brownies verkoop op de Dickensmarkt in Bedum. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan de Bedumer Winterloop / UMCG Kanker Researchfonds.

Met dank aan de afgelopen editie konden meerdere projecten in het UMCG gesteund worden. Meer hierover leest u op: https://www.umcgkankerresearchfonds.nl/…/bedumer-winterloop/
Binnenkort zullen we hier ook publiceren welke projecten er met de 10de editie gesteund gaan worden.

Facebooktwitter