100 kilometer Omkieken!

Uniek

Een unieke route die start bij Lauwersoog, de voormalige Lauwerzee, en eindigt in Veendam. Zeven mannen en twee vrouwen durven het aan om in het kader van 100 jaar Gronings volkslied, de 100 km te lopen in 24 uur; van Lauwerszee tot Veendam tou. Deze helden starten op 27 september om 17:00 uur bij de Lauwerszee en als alles goed gaat staan zij op 28 september om exact 17:00 uur op het Museumplein in Veendam om daar ons Grunnenslaid te zingen.

Omkieken

De helden, die de 100 km gaan lopen en 24 uur tijd, doen dit niet alleen voor zichzelf, maar voor Groningen en het UMCG! Ze gaan Omkieken. Omkieken met elkaar maar ook naar elkaar! In ons Pronkjewail met Goldenraad willen zij omkijken naar mensen om ons heen die verdriet hebben, ziek zijn en steun nodig hebben. Niet alleen door een schouder aan te bieden. Ze gaan zich met hun unieke wandeling ook inzetten om geld in te zamelen om patiënten betere kansen op genezing en goed herstel te bieden!

Help mee!

Deze actie wordt gedaan door een besloten groep. Aansluiten is niet mogelijk , maar als je ook wilt ‘omkieken’ naar de ander en de uitdaging van onze helden steunen dan kan dat. Voor €0,10 per kilometer doe je al mee en kijk ook jíj om naar de ander. Bekijk hier het overzicht van de deelnemers en steun deze helden!

Meer informatie over 100 jaar Grunnens Laid is te vinden op 100 jaar Grunnens Laid

Facebooktwitter