ArboNed doneert voor Prikkel UMCG

Afgelopen donderdag (28 maart) mocht Gerda Klooster namens het UMCG Kanker Researchfonds een cheque ter waarde van 600 euro in ontvangst nemen. Het bedrag werd geschonken door ArboNed Groningen en Leeuwarden. Zij hebben zich in 2018 op verschillende manieren ingezet voor het project Prikkel UMCG

Project Prikkel

Project Prikkel UMCG wordt uitgevoerd op de afdeling Hematologie. Hier worden leukemiepatiënten, waaronder jongvolwassenen, opgenomen voor behandeling en herstel. Deze groep patiënten wordt meerdere weken opgenomen en mag de afdeling veelal niet verlaten. Extra prikkels zijn daarom zeer welkom en helpen om actief te blijven.

De afdeling Hematologie wil daarom graag de wanden laten bewerken in de ruimtes waar getransplanteerde patiënten (al dan niet in isolatie) langere tijd verblijven.

Wij bedanken ArdoNed enorm voor hun bijdrage aan dit project, meer info over ArboNed vindt u hier: www.arboned.nl/groningen

Zelf ook bijdragen aan Project Prikkel? Dat kan hier

Facebooktwitter