Top Doel!

Team Buurman&Buurman krijgen succeswensen én een donatie met de vermelding; Top Doel!  Als deelnemers aan de Crazy Car Run Wintereditie 2019 is het team hard op weg om geld in te zamelen voor het UMCG Kanker Researchfonds. Ze zijn niet de enige. 

Samen met negen andere teams wordt het geld ingezameld om zoveel mogelijk startpunten te verzamelen voor de echte knotsgekke auto run van start gaat.  Inmiddels zijn drie teams de €1000 al gepasseerd.

Het doel, UMCG Kanker Researchfonds, wordt breed gedragen! Niet alleen door de organisatie die bestaat uit de Groningers, Boelo Poppema en Freddy van de Broek, maar ook door de deelnemende teams uit Noord Nederland. Men voelt zich verbonden met het UMCG, want kankerzorg in Noord Nederland wordt gezamenlijk opgepakt. De patiënt wordt zoveel mogelijk dicht bij huis behandeld en waar nodig wordt gebruik gemaakt van het UMCG, vindt er overleg plaats en worden de nieuwste inzichten gedeeld. Alles om de patiënt met kanker zo goed mogelijk te helpen.

Onderzoekers en wetenschappers in het UMCG zijn blij met de inzamelactie van de Crazy Car Run. Het is geweldig dat deelnemers én hun omgeving zich zo inzetten voor de patiënt met kanker. Hiermee wordt meer innovatie mogelijk, wordt de kans op genezing groter en net als beter overleven met en na kanker!

De Crazy Car Run Wintereditie 2019 gaat op 11 februari a.s. van start. Na een rally met gekke en vermakelijke opdrachten komt ieder 17 februari aan op de eindbestemming . Op maandag 18 februari staat de cheque overhandiging gepland bij het UMCG.

De tocht is te volgen via Facebook-berichten en de verschillende teams met hun gepimpte auto zijn hier  te zien en te steunen.

Meer informatie over de Winter- en Zomereditie is hier te verkrijgen.


Facebooktwitter