Unieke hardloopafstand (12 km) met en zonder wedstrijdelement

De Run with Courage is een (hard)loopevent met twee unieke afstanden: 12 kilometer en 2 kilometer.
De 12 kilometer is gesplitst in een wedstrijddeel en een recreantendeel, de 2 kilometer kan gerend en gewandeld worden en met een rolstoel worden afgelegd.

Geniet je van een wedstrijdelement bij hardlopen, kies dan voor de wedstrijdrun en ga de strijd aan met o.a. Harm Ormel. |Ormel is als arts verbonden aan het UMCG en doet onderzoek naar bewegen met en na kankertherapie. Als deelnemer van de 12 kilometer run ben je eveneens in goed gezelschap! Hier hebben o.a. Liesbeth Jansen, chirurgisch oncoloog in het UMCG en Daan Bultje, directeur Healthy Ageing, zich voor ingeschreven. Het is nog mogelijk om met hen mee te doen.

Niet voor iedereen is 12 kilometer haalbaar. Ook voor organisatie Hanneke Gibcus, zelf kankerpatiënt, is dat veel te ver. De Run with Courage heeft daarom ook de afstand van 2 kilometer. Een afstand die rennend, wandelend of wheelend kan worden afgelegd en ook geschikt is voor jonge kinderen.

De Run with Courage steunt het Inflame (borstkanker)onderzoek van dr. Carolien Schroder en Stichting BOOG. Klik hier voor meer informatie en opgave.

Facebooktwitter