Virtual Reality horrorfilm: Wegkijken is er niet bij

Pop-up bioscoop
Als je van griezelfilms en nieuwe technologie houdt dan was je bij HoogSpanning op het juiste adres. Begin dit jaar organiseerden studenten van de Hanzehogeschool een VR-Reality pop-up bioscoop in de Bovenkamer van Groningen. In de voormalige watertoren was het griezelen. Met VR-bril keken de bezoekers naar een horrorfilm. Te spannend? Jammer, want je kunt niet even wegkijken.

Gear VR-technologie
De allernieuwste Gear VR-technologieën en draaibare stoelen van The VR Cinema Amsterdam zijn gebruikt. De toeschouwer kreeg daarmee een 360 graden horrorervaring. Geen bioscoopstoelen, geen groot scherm, geen last van medebezoekers in je zicht. Gewoon een bloedstollende privé virtual reality bioscoopervaring voor de echte thrill-seaker.

Succesvol
De studenten van de Hanzehogeschool Eventmanagement hebben met dit project een mooie voldoende gehaald. Daarnaast is het hun gelukt om een kostendekkend, succesvol evenement te organiseren met circa 75 bezoekers. Er is zelfs winst gemaakt en deze is aan het UMCG Kanker Researchfonds geschonken. Het fonds is blij met dit initiatief van deze studenten om zich in te zetten zodat patiënten, kinderen en (jong)volwassenen met kanker, meer kansen op genezing hebben.

Actie
Wil je ook als student een actie voor ons organiseren, een goed cijfer scoren en/of EC’s?
Gewoon doen! Kijk hier hoe je zelf in actie kunt komen. Informeer ook gerust welke ondersteuning wij kunnen bieden.
Mail of bel: umcgkankeresearchfonds@umcg.nl of 06-57419797.
Geen student maar ook actie voeren voor een toekomst zonder kanker? Dat kan natuurlijk ook.

Facebooktwitter