Samen zetten we de schouders er onder

In het UMCG werken tientallen artsen en wetenschappers samen om meer patienten te genezen en het UMCG Kanker Researchfonds ondersteunt hun hierbij. Deze steun is nodig, want er is onvoldoende geld om urgente problemen op te lossen, innovaties door te voeren en sneller resultaat te behalen. Samen zetten we de schouders er onder om patienten nieuw perspectief te geven en grotere stappen te kunnen nemen, zodat de oplossing voor kanker dichterbij komt.

Kinderen groot zien worden

UMCG Kanker Researchfonds brengt genezing van kanker dichterbij.  Het fonds motiveert en stimuleert artsen en wetenschappers tot optimale prestaties om patienten nieuw perspectief te geven. Met elkaar gaan ze tot het uiterste, zodat ouders en grootouders hun kinderen groot zien worden.

Grotere stappen

Dichtbij de patiënt is er oog voor een betere kwaliteit van leven met en na kanker, wat belangrijker wordt nu steeds meer successen aangeboord worden en steeds meer patienten kanker overleven! Met meer geld kunnen er grotere stappen gemaakt worden en komt een kankervrije wereld dichterbij.

Innovaties mogelijk gemaakt

Met hulp van donateurs, schenkingen, familiefondsen en nalatenschappen worden de innovaties mogelijk gemaakt, die werkelijk helpen. We kunnen nu al zo’n 80% van kinderen met kanker genezen, maar wat zou het mooi zijn als dit 100% wordt en we ook nog meer (jong) volwassenen kunnen genezen. Wij, het UMCG Kanker Researchfonds, artsen en wetenschappers, maken ons er sterk voor en ons helpen mag.

De gever bepaald

Elk bedrag is welkom en de gever bepaald welk onderzoek of kankertype hij/zij wil steunen.

Meer weten? Bel 06-57419797 of mail naar umcgkankerresearchfonds@umcg.nl
Doneren? Klik hier

 

Facebooktwitter