Huidkankerdag 2018

Het UMCG deed net als voorgaande jaren mee aan de nationale huidkankerdag. Circa 120 bezoekers kwamen langs op de poli van de dermatologie. Een heel team van o.a. artsen en verpleegkundigen stond gereed om een oordeel en advies te geven over moedervlekken waar bezoekers bezorgd over waren.

Naast het gastvrije team stonden ook Anke Veenman, Lammie van der Schoot en Gerda Klooster klaar om bezoek te informeren. Anke gaf het bezoek huidadvies en tips over o.a. acne, huidoedeem en huidverzorging. Lammie en Gerda lieten bezoek kennismaken met het innovatieve kankeronderzoek in het UMCG en wat dit betekent voor patiënt behandelingen.

Voor iedereen was er de mogelijkheid om een poging te doen een huidverzorgingsset, een sportshirt en een boek te winnen. Het prijzenpakket is aangeboden door HuidOedeem en het UMCG Kanker Researchfonds. In de week van 4 tot 8 juni wordt de winnaar van het prijzenpakket bekend gemaakt.

Meer weten over het uitgebreide pakket om huidproblemen op te lossen of te verbeteren? Klik hier.
Doneren voor het innovatieve kankeronderzoek in het UMCG? Klik hier.

Facebooktwitter