Wie zetten zich voor ons in?

Francien en collegae van de afdeling Medische Oncologie hebben zich voor ons ingezet door in onze shirts aanwezig te zijn bij het UMCG volleybaltoernooi. Zij zijn niet de enige die zich inzetten voor onze kankerpatiënten. Ook het team van de Walk for Life is inmiddels al enkele maanden actief met de voorbereiding van de activiteit die op 25 en 26 mei a.s. gehouden wordt. Marga Timmerman is de drijvende kracht achter dit evenement waar jong en oud aan mee kan doen. Men kan wheelen, rennen en wandelen. Er is een bootcamp programma en daarnaast is defensie aanwezig met een materieel en kan er o.a. een tochtje met de reddingsbrigade gemaakt worden over het meer.
Mee doen met het initiatief van de Walk for Life? Klik hier om je op te geven.

Wilt u persoonlijk contact over de activiteiten voor het UMCG Kanker Researchfonds? Bel met onze coördinator G.G. (Gerda) Klooster MSc 06-57419797

Facebooktwitter