Werken aan gezondheid en volleyballen

Werken aan gezondheid kan van alles betekenen! We werken hier in het UMCG aan herstel en betere kansen voor onze patiënten. We werken dus volop aan gezondheid van anderen. Maar het kan ook betekenen dat we aan ons eigen gezondheid werken. Misschien minder voor de hand liggend maar zeker niet onbelangrijk. Daarom wordt in het UMCG de Healthy@Work-week georganiseerd voor alle medewerkers. We laten onze spier- en vetmassa meten. De hoogte  van onze cholesterolgehalte wordt bepaald en we krijgen tips en tricks om ons gezond te houden, zodat we volop kunnen blijven werken aan de gezondheid van anderen. Zo komt Tamara de Weijer ons vertellen over leefstijl als medicijn. Leefstijl gaat over voeding, sporten en bewegen.

Niet alleen de medewerkers van het UMCG worden geïnformeerd, maar ook onze studenten.  Het UMCG organiseert jaarlijks voor medewerkers een volleybaltoernooi waar veel medewerkers aan mee doen.
De Studenten volleybalvereniging G.S.V.V. Donitas organiseert jaarlijks eveneens een volleybaltoernooi. Zij koppelen daar ook een goed doel aan en dit jaar gaat de opbrengst van het goede doel naar kankeronderzoek in het UMCG. Werken aan gezondheid en volleyballen kan dus betekenen dat er geld ingezameld wordt om genezing van kanker een stukje dichterbij te brengen.

Locatie: sporthal Vinkhuizen; Radiumstraat 150, 9743 SV Groningen
Aanvang: 7 april om 23:00 uur
Eindtijd: 8 april om 07:00 uur
Wil je meedoen? Je hebt nog 1 dag (t/m 30 maart) om je op te geven, individueel of als team deze link

 

Facebooktwitter