Voor wie doe jij een wens dit jaar?

Altijd, maar zeker rond de kerst, wens je iedereen het beste! Door ‘Mijn wens voor jou’ laat je ook onze wens uitkomen, namelijk het welzijn van onze patiënten. Doe mee en maak kans op een onvergetelijke dag voor jou en je dierbaren.

Het UMCG Kanker Researchfonds wenst snellere en goedkopere diagnostiek.
Snel antwoorden, duidelijkheid en weten wat de behandelmogelijkheden zijn. Je wilt dat de dokter de nieuwste ontwikkelingen volgt en op basis van vernieuwend onderzoek zijn keuzes met jou kan maken. Voor vernieuwend onderzoek, voor jong en oud, is geld nodig, dat er niet altijd is.

Omdat je als patiënt met kanker snel duidelijkheid wil, moet weten waar je aan toe bent en wat de behandelmogelijkheid is, richten de kerstactie zich op uitbreiding van een analyse platform met diagnostische apparatuur. Dit geeft ons de kans om sneller en goedkoper te weten wat je als patiënt hebt en wat we moeten doen.

Mee doen? Kijk op: Kerstactie UMCG

Facebooktwitter