Groep 8 Togtemaar Bedum bezoekt UMCG

Groep 8 van de Togtemaarschool uit Bedum heeft op 22 juni het laboratorium bezocht in het UMCG. Voorafgaande aan het laboratoriumbezoek kreeg de groep een mini-college van Professor Wijnand Helfrich. De leerlingen stelden slimme vragen en aan de hand van de uitleg werden alle vragen beantwoord.

In het moleculaire oncologisch laboratorium werd uitleg gegeven over onderzoek in het laboratorium. Wat het werk inhoud en hoe er gewerkt wordt. De leerlingen en begeleiders hebben onder meer het pipeteren geoefend, kregen cellen te zien onder de microscoop en konden met elektriciteit cellijnen maken.  Met een informatiemap, notitieblok en pen vertrok iedereen voldaan weer richting Bedum.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Facebooktwitter