Op uitnodiging op de Promotiebeurs Noord Nederland 3&4 november

Walk for Life Groningen stond op de beurs met de 44e brigade van de landmacht en het fonds was uitgenodigd om de activiteit die op 23 april 2016 plaats vindt te promoten. Op de drukke en gezellige ondernemersbeurs werden potentiële lopers, wandelaars, sponsoren en donateurs aangesproken en uitgenodigd om mee te doen aan de activiteit of deze te steunen. De jongens van de landmacht trokken de nodige aandacht en ook zij komen in april 2016 opnieuw van Havelte naar Groningen in estafettevorm voorafgaande aan de Walk for Life.

De vele positieve reacties van beursbezoekers en standhouders maken dat we nu al rekenen op een groot aantal deelnemers op zaterdag 23 april 2016 bij Kaap Hoorn in Groningen.

IMG_1938IMG_1937IMG_1943 IMG_1940 IMG_1942

Facebooktwitter